20 april 2015

We zijn gisteren naar Kourkouros gereden voor een gave bergwandeling. Dit dorpje ligt ongeveer 14 kilometer bij het hotel vandaan in de bergen.  TomTom houdt er van ons een beetje om te laten rijden. Goed opletten dus, anders kom je op de meest idiootje landweggetjes te rijden waar de auto niet echt op gebouwd is.

Voor mij was het een soort bloemenparadijsje. Er staan overal orchideeën en andere bijzondere bloemen. Diverse soorten orchideeën waaronder een hommelorchis. Ik weet niet zeker of hij zo heet. Ik heb geen determinatiemogelijkheden. Voor een gek zoals ik die de twee dikke orchideeënboeken van J. Landwehr aan het digitaliseren is, is dit beslist een mooie belevenis.

Een kleine indruk (filmpje) over hoe het daar gaat met de schaapjes.

Veel foto’s gemaakt. Omdat deze grotendeels oninteressant zijn voor jullie een kleine impressie.

Orchideënfoto’s

Andere bloemen

BerglandschapGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Dalai Lama

Mahayana is gebaseerd op vier principes. Ten eerste: men vertrouwt op de leer, niet op de leermeester. Ten tweede: men vertrouwt op de betekenis, niet op de woorden die de betekenis uitdrukken. Ten derde: men vertrouwt op de definitieve en niet op de voorlopige betekenis. Ten vierde: men vertrouwt op de transcendente waarheid van diepgaande ervaring, niet op pure kennis.